Hjem » Sjælland » SuRi – 398 DKK

SuRi – 398 DKK

SuRi
398 DKK + gebyr

SuRi

Havnevej 5
4300 Holbæk

Menu

Nytårsmenu 2019

– Ud af huset afhentes den 31/12 2019 mellem 11.00-16.00 som du selv vælger

Årets flotteste og lækreste menu af udelukkende gode råvarer, hvor alt forarbejdet er gjort, og serveres hjemme på et absolutminimum af tid efter vejledning og foto.

Forretter

 • Flødelegeret pighvarsuppe
  urteolie, bacon og karse
   
 • Hummer og laksefarseret rødtungefilet 
  lakserogn, rødbedekrøl, asparges creme og jordskokkechips Brød To slags koldhævet surdejsbrød

Hovedret

 • Grillede medaillons af oksemørbrad
  syltede bøgehatte, brændte rødder, trøffelpuré, trøffelsky og pommes rissoles med citrontimian

Dessert

 • Gateau Marcel
  pocheret pære, krystalliseret mørk chokolade, frysetørrede solbær, vaniljeis fra Isøre is

Pris pr. person 398,-


Om SuRi

SuRi, der er at finde i Holbæk, er en maritim restaurant med integreret fiskeforretning. Restauranten rummer smukke lokaler med stor terrasse direkte til havnebassinet i Holbæks gamle havn.

Frisk fangst

SuRi har til huse i de lokaler, hvor Isefjordens fiskere tidligere havde opsamlingssted for distribution og salg af dagens friske fangst. Frisk fangst er fortsat opdraget for huset den dag i dag og SuRi gør alt for at videreføre stedets historie som værende et samlingssted for gode råvarer. For at understrege det maritime tilhørsforhold, har restauranten en integreret fiskeforretning, hvor dagens friske fangst langes over disken.

Lokale leverandører

Menukortet på SuRi byder på à la carte retter, der er baseret på de bedste lokale råvarer som Lammefjords-grøntsager samt kød og fisk fra Isefjorden og Sjællands Odde. Råvarerne modtager de dagligt fra de mange små lokale leverandører.

Retterne kreeres med udgangspunkt i disse lækre lokale råvarer, og køkkenets opgave er at videregive smagen af deres herlighed. SuRi har gjort op med tanken om den traditionelle menu med forret og hovedret. Aftenkortet består i stedet af en række mindre retter, som du selv sammensætter efter sult og lyst – De anbefaler dog 3-5 retter pr. person. Du kan også kigge forbi til frokost, hvor der serveres spændende smørrebrødsanretninger samt dagens 2. eller 3. retters frokostmenu.

Maritime omgivelser med indbydende udsigt

I de gamle produktionslokaler hvor SuRi har til huse, er der fuldt udsyn til det maritime havnemiljø og fjorden og om sommeren er deres store terrasse direkte på molekajen i Holbæk Havn den perfekte location for at nyde et velskænket glas kølig hvidvin og velsmagende mad med havets frugter. I restauranten lægges stor vægt på at give dig en afslappende restaurantoplevelse i de smukke indbydende lokaler, og du kan se frem til en korrekt men uhøjtidelig servering af god, veltilberedt mad med dejlige kvalitets vine fra nær og fjern.

Book bord her ➤