Hjem » Sjælland » Restaurant Hellerup Sejlklub – 295 DKK

Restaurant Hellerup Sejlklub – 295 DKK

Restaurant Hellerup Sejlklub
295 DKK + gebyr

Restaurant Hellerup Sejlklub

Paul Elvstrøms Plads 1
2900 Hellerup

Menu

Først til mølle – 1500 kuverter i år max!

Gider I ikke bruge aftenen i køkkenet med hovedet i en kogebog!? Vil I hellere bruge aftenen i godt selskab med venner og familie? Så har vi løsningen. 

Vi laver jeres nytårsmenu for kun kr 375,- eneste I skal gøre er at hende maden om formiddagen, følge de simple instrukser og servere en lækker middag for jeres gæster.

Bestilles der før 1 dec – følger der en flaske bobler med pr 2. person!

4 retter 375,- / 3 retter 295,-

Forret

  • Fiskeanretning bestående af hvidløgs/chilimarinerede tigerrejer med hjemmerørt citron mayonnaise og citron – lyngrillet tun serveret på bund af tangsalat, toppet med mango/chili chutney og friske urter samt lakse/ørredmousse med rødløg og kapers / Hertil brød og smør

Mellemret

  • Hummerbisque med et twist af hvid chokolade og chili, serveret med ovnbagt nytårs torsk, grøn dild olie og friske urter / Hertil brød og smør

Hovedret

  •  Tournedos af oksemørbrad, serveret på pure af sød kartoffel og selleri, ovnbagte løg, pommes anna samt svampe sauce med morkel – toppet med friske urter

Dessert

  •  Gateau Marcel, serveret med hvid chokoladecreme, tuille på maden samt råmarinerede bær og skovsyre

Tilkøb;

  • 1/2 hummer, citron mayonnaise, kuvertbrød – 95,- pr person
  • Foie gras til hovedretten – 75,- pr person
  • Kransekage – 50,- pr person
  • Vinpakke til 2 person;
    1 fl. misty cove – sauvignon blanc 1 fl. Gran Mirosso – appassimento 1/2 fl. Recioto Kun kr. 495,-


Om Restaurant Hellerup Sejlklub

Restaurant Hellerup Sejlkub ligger på første sal med udsigt til blå himmel, maritimt havnemiljø og Øresundet. Her kan du nyde lækre retter, der kombinerer det danske køkken med det franske.

 

Drømme som drivkraft

I starten af 2017 blev restauranten overtaget af nye kræfter. Foruden Restaurant Hellerup Sejlklub driver de også Couloir på Amager Strandvej og Restaurant Lynetten på Refshaleøen. For personalet hos Restaurant Hellerup Sejlklub er dét at drive et spisested mere end bare et arbejde. Det er en passion og en drøm, som de hver dag forfølger. Med faglig stolthed og kærlighed til kvalitet og gode råvarer, knokler de for at give dig en restaurantoplevelse, du sent vil glemme.

 

Høj kvalitet til fornuftige priser

Målet med Restaurant Hellerup Sejlklub har fra begyndelsen været at blive dit foretrukne spisested i byen. Det formår de at opfylde ved at servere mad af bedste kvalitet til fornuftige priser. Personalet er valgt ud fra deres person og lyst til at gøre drømmen til en realitet. Denne drivkraft mærker du fra det øjeblik, du træder ind ad døren og bliver vist til rette, til du igen rejser dig fra bordet og siger tak for en dejlig aften.

 

Dansk og fransk

Køkkentypen er signeret dansk mad med et fransk twist, og husets kokke lader sig ofte inspirere, når de lader kreativiteten få frit løb. Det udmunder altid i velsmagende fortolkninger af både klassikere og nytilkomne retter. Kokkene udarbejder menuen, så den harmonerer med årstidens frugt og grøntsager. Derfor ændrer det sig løbende i takt med sæsonen.

 

Restaurant Hellerup Sejlklub er en sand perle. Kom ind og nyd kortets udvalgte retter. Når vejret er til det, er det også muligt at sidde ude på den store terrasse med hele 280 pladser.

Book bord her ➤