Hjem » Sjælland » Restaurant Hellerup Sejlklub – 1045 DKK

Restaurant Hellerup Sejlklub – 1045 DKK

Restaurant Hellerup Sejlklub
1045 DKK + gebyr

Restaurant Hellerup Sejlklub

Paul Elvstrøms Plads 1
2900 Hellerup

Menu

Gider I ikke bruge aftenen i køkkenet med hovedet i en kogebog!? Vil I hellere bruge aftenen i godt selskab med venner og familie? Så har vi løsningen til jer!

For kun kr. 1045,- får I følgende; ( Bestil før 1 dec. og betal kun 925,- )

Velkomstdrink og hjemmelavede snacks
Øl, vin og vand ad libitum
4 retters menu
kaffe/the samt avec og chokolader
2 lækre cocktails

Champagne og kransekage ved midnat.

Kl 00.30 pakker vi sammen og ønsker hinanden et godt nytår!

Menuen 

Forret

  • Fiskesymfoni bestående af hvidløgs/chilimarinerede tigerrejer med hjemmerørt citron mayonnaise og citron – lyngrillet tun serveret på bund af tangsalat, toppet med mango/chili chutney og urter samt lakse/ørredmousse med rødløg og kapers //
    Hertil brød og smør
     

Mellemret

  • Hummerbisque med et twist af hvid chokolade og chili – serveret med ovnbagt nytårs torsk, grøn olie og friske urter // Hertil brød og smør

Hovedret

  •  Tournedos af oksemørbrad, serveret på bund af pure på sød kartoffel og selleri, ovnbagte løg, pommes anna samt svampe sauce med morkel

Dessert

  • Gateau marcel – serveret med hvid chokoladecreme, tuille på mandel samt råmarinerede bær og skovsyre

 

Tilkøb;

  • 1/2 hummer med citronmayonnaise og kuvertbrød – kr 95,-
  • Grillet foie gras på hovedretten – kr 75,-


Om Restaurant Hellerup Sejlklub

Restaurant Hellerup Sejlkub ligger på første sal med udsigt til blå himmel, maritimt havnemiljø og Øresundet. Her kan du nyde lækre retter, der kombinerer det danske køkken med det franske.

 

Drømme som drivkraft

I starten af 2017 blev restauranten overtaget af nye kræfter. Foruden Restaurant Hellerup Sejlklub driver de også Couloir på Amager Strandvej og Restaurant Lynetten på Refshaleøen. For personalet hos Restaurant Hellerup Sejlklub er dét at drive et spisested mere end bare et arbejde. Det er en passion og en drøm, som de hver dag forfølger. Med faglig stolthed og kærlighed til kvalitet og gode råvarer, knokler de for at give dig en restaurantoplevelse, du sent vil glemme.

 

Høj kvalitet til fornuftige priser

Målet med Restaurant Hellerup Sejlklub har fra begyndelsen været at blive dit foretrukne spisested i byen. Det formår de at opfylde ved at servere mad af bedste kvalitet til fornuftige priser. Personalet er valgt ud fra deres person og lyst til at gøre drømmen til en realitet. Denne drivkraft mærker du fra det øjeblik, du træder ind ad døren og bliver vist til rette, til du igen rejser dig fra bordet og siger tak for en dejlig aften.

 

Dansk og fransk

Køkkentypen er signeret dansk mad med et fransk twist, og husets kokke lader sig ofte inspirere, når de lader kreativiteten få frit løb. Det udmunder altid i velsmagende fortolkninger af både klassikere og nytilkomne retter. Kokkene udarbejder menuen, så den harmonerer med årstidens frugt og grøntsager. Derfor ændrer det sig løbende i takt med sæsonen.

 

Restaurant Hellerup Sejlklub er en sand perle. Kom ind og nyd kortets udvalgte retter. Når vejret er til det, er det også muligt at sidde ude på den store terrasse med hele 280 pladser.

Book bord her ➤