STUD!O – 3500 DKK

STUD!O
3500 DKK + gebyr

STUD!O

Havnegade 44
1058 København K

Menu

Hos STUD!O at The Standard glæder vi os til at fejre nytåret sammen med jer den 31 december 2019. Vi har udvalgt sæsonens bedste ingredienser til vores menu for at sikre den bedste fejring af årets sidste aften.

Chawanmushi, mitake svampe & Madeiraconsommé

Østers & caviar

Gougere med Fyrtårnsost

Kyllingeleverparfait med trøffel
Pol Roger Pure, Champagne, Frankrig NV

STUD!O’s brødserveering

Norske kammuslinger, grillet citron & caviar
Domaine Leflaive, Rully 1er Cru, Mâcon, Frankrig 2017

Pighvar, hummer & Jus Gras
Domaine François Berthau, Chambolle-Musigny, Burgundy, France 2015

Vildt, mandarin og 100% kakao
Michaël Bourg, L p’tits bouts, Cornas, Rhône, 2016

Råmælk & citrus pavlova 
Schäfer-Frölich, Felseneck Riesling Spätlese, Nahe, Germany 2015

Bagt æble, hø & Calvados  
Oremus, Tokaji Aszú 3 Puttonyos, Hungary 2013

Kaffe/te & petit fours

Kuvertpris: 3500 DKK ( ex billetgebyr)  
 

Der kan tages forbehold for ændringer til retter og vine

Seating kan ske imellem 18.30 - 20.00 og restauranten lukker kl. 23.30, så I har tid til at komme ned til vandet inden klokken slår midnat. Hvis du er interesseret i at fejre nytåret med os skal I vide at vi er en meget intim restaurant - så bestil dine billetter imens vi stadig har plads.


Om STUD!O

På førstesalen af den ikoniske art deco-bygning i Havnegade ligger Michelin-restauranten Studio. Her praktiseres skandinavisk madlavningskunst uden dogmer, mens du fra din plads kan nyde synet af det åbne køkken, det stilfulde design og ikke mindst en billedskøn udsigt til Københavns Inderhavn.

 

Stilsikkert design og smuk udsigt

Træd ind i det minimalistisk indrettede lokale, som er smagfuldt indrettet med mørke trægulve og borde uden den hvide dug. Væggene er sorte, hvilket skaber et intimt rum, som inviterer til nærværende madoplevelser.

Kommer du alene, så tag plads ved spisebarens smukke marmorplade, hvorfra der er kig til kokkenes koncentrerede arbejde i det åbne køkken.

 

Moderne skandinavisk uden dogmer

Køkkentypen bærer præg af det moderne skandinaviske, hvori sæsonens lokale råvarer bliver bearbejdet med faglig stolthed og teknisk kunnen. Der er dog ingen dogmer, som kan begrænse kokkenes kreative udfoldelse.

Køkkenchef Alan Bates har en fortid som souschef på den to-stjernede Michelin-restaurant Henne Kirkeby Kro i Vestjylland. Derudover har han arbejdet på toprestauranter som The Fat Duck, Hand & Flowers og El Cellar de Can Roca. For Alan er det afgørende, at stemningen er god både i køkkenet og blandt gæsterne. God stemning er nemlig altafgørende

 

En rejseoplevelse rigere

Før den ikoniske mint-grønne bygning ud til Københavns Inderhavn blev et restaurantkompleks, har den haft andre funktioner. Først som toldkammer, siden som færgeterminal. Den historiske beliggenhed gør, at Studios personale opsøger nye smage, indtryk og dufte med en medfødt nysgerrighed og eventyrlyst. Ligesom den forhenværende færgeterminal igennem tiderne har sendt folk afsted mod spændende oplevelser.

 

Michelin, OAD og White Guide

I 2014 modtog Studio sin første Michelinstjerne blot få måneder efter restaurantens åbning. Den har de lige siden formået at bibeholde. Derudover er Studio rangeret på OADs top 100 over Europas bedste restauranter 2018, og det populære spisested er også at finde i den danske udgave af White Guide.

Book bord her ➤