Hjem » København » Spaghetteria – 1200 DKK

Spaghetteria – 1200 DKK

Spaghetteria
1200 DKK + gebyr

Spaghetteria

Vesterfarigmagsgade 2
1606 København V

Menu

NYTÅR PÅ SPAGHETTERIA

I år holder vi igen åbent på vores restaurant på VESTERFARIMAGSGADE 4 1606 KBH V.

Vi glæder os til at gentage denne hyggelige aften og se jer der kommer til og fejre det med os. Vores personale vil også glæde sig til at tage imod jer, og til at præsentere den specielt tilegnet nytårs menu, med de friskeste råvarer, og specielt importerede specialiteter fra italien. Ligesom vinmenuen er tilpasset specielt denne aften.

MENU:

9 SERVERINGER AF BLA.: ØSTERS, VAGTELÆG OG KAVIAR - SCAMPI IN CAMPIONI - TUN TARTAR MED PUNTARELLE - CARPACCIO - PAPPADELLE MED HVIDE TRØFLER - OKSEMØRBRAD MED CIMI DI RAPA OG TRØFLER - OG MEGET ANDET GODT. 

VIN OG DRIKKE:

VELKOMST PROSECCO SAMT VINMENU SAMMENSAT SPECIELT TIL MADEN.

I alt 9 serveringer + dessert, og en tilhørende vin menu. for  KUN 1200 kr.

Aftenen vil forløbe således:

- Ankomst 18.30 og 19.30 

- Velkomst aperitif.

- Menu. 9 serveringer + dessert.

- Vinmenu sammensat til maden.

- Kaffe/the og avec.

- Bobler marengs kransekage til at skåle nytår med kl 00.00

 

De 1200 kr. er for hele arrangement og skal forudbetales ved reservation. Der er derved allerede betalt for alt, og skal derfor ikke betales på selve aftenen.
Det vil ikke være muligt og bestille a la carte, eller andet mad Nytårsaften. - drinks kan tilkøbes.

Skriv gerne en mail ang allergier, eller andre madrestriktioner så vi kan tage højde for det.

 

God dag og snart godt nytår.

Kh

SPAGHETTERIA di OSTERIA 16

Kan bruges på følgende:

SPAGHETTERIA, VESTERFARIMAGSGADE 4

info@osteria16.dk
vesterfarimagsgade 4
1606 Kbh. V.


Om Spaghetteria

Spaghetteria holder til på Vester Farigmasgade i København og bag restauranten står den skarpe duo Morten Kaltoft og Emil Alsbo, som også har skabt kæmpesuccesen Osteria 16 på Vesterbro og købmandsbutikken Mercato di Osteria 16.

 

Klassisk italiensk køkken

På Spaghetteria serverer de klassisk italiensk mad, der er tilberedt af gode råvarer og serveret på en afslappet facon. Ligesom søsterrestauranten Osteria 16 er Spaghetteria et usnobbet og ærligt sted.
”Her er ingen hemmeligheder eller noget, der bliver gemt væk - man ser alt. Fra bordene kan du se råvarerne i montren - maden bliver taget dérfra, så bliver den grillet dér, og så ryger den over til dit bord. Der står ikke kokke ude bagi og anretter med pincetter. Rene råvarer, enkelt tilberedt og serveret afslappet - det er sådan, mad skal laves”, fortæller Emil Alsbo til dagbladet Politiken.

 

Antipasti og delemad

Der er én menu på restauranten, som skifter fra dag til dag. Den består af en række forskellige antipasti efterfulgt af et stort fad spaghetti som deles på bordet. På den måde kommer man som gæst hinanden ved på Spaghetteria, hvilket skaber en uformel stemning og en snært af kaos på den gode måde, når tallerkener rækkes over og deles rundt omkring på bordene. ”Der må gerne komme lidt kaos ind i måden at spise på. Det skal ikke være så poleret og pænt, så kontrolleret”, siger Emil Alsbo til Politiken.

 

De bedste råvarer fra eget supermarked

Spaghetteria holder sig til klassisk italiensk mad, som de tilbereder med sæsonens bedste råvarer. Råvarerne er både lokale og italienske, som de selv importerer igennem deres italienske supermarked Mercato di Osteria 16. Så bliver du vild med nogle af retterne, så kan du med rette handle ingredienserne til din italienske favorit i deres købmandsbutik, hvor du finder det bedste fra støvlelandet samt fra nøje udvalgte danske producenter. 

Book bord her ➤