Hjem » København » Manon les Suites – 1295 DKK

Manon les Suites – 1295 DKK

Manon les Suites
1295 DKK + gebyr

Manon les Suites

Gyldenløvesgade 19
1600 København V

Menu

Leder du efter en unik Nytårs Aften? Vi inviterer dig indenfor i junglen på 5-stjernet Manon les Suites til en magisk, tropisk og unik aften.

Aftenen vil blive skudt i gang ved vores smukke og frodige pool kl. 17.30, hvor du vil blive forkælet med cocktail og blinis med tang kaviar ved poolkanten, mens vi ser Dronningens Nytårs tale kl. 18.00 på storskærm. 

En time senere vender vi tilbage til Rooftop restauranten, hvor vi serverer en lækker 6-retters menu bestående af:

- Østers med limegranité
- Kammuslinger m / friske figner
- Pande stegt torsk m / rødbeder carpaccio
- Oksekød med trøffel sne - Sassy citron slush
- Brownie serveret m is
- Espresso martini

Ved midnat samles vi på tagterassen for at nyde det spektakulære Nytårs fyrværkeri, afspejlet i de ikoniske Københavns søer, mens vi skåler med vores venner og kære i champagne og nyder en bid kransekage.

Pris = 1295 DKK pr. Person. (ex billetgebyr)  
Vegansk menu er selvfølgelig en mulighed - venligst efterlad en kommentar i kommentarfeltet hvor mange vegansk menuer i ønsker

Ekstra tilkøb 

Vinmenu til 445 DKK pr. Person.


Om Manon les Suites

På toppen af Guldsmedens hotel i Gyldenløvesgade finder du Manon Les Suites. En billedskøn rooftop restaurant som tilbyder en smuk udsigt, eksklusive rammer og delikate retter med afsæt i franske bistroklassikere.

 

Bali midt i byen

Er du til femstjernet luksuriøs boheme, stilfuldt design, god mad og læskende cocktails? Så er du uden tvivl kommet til det rette sted. Manon Les Suites er illusionen af Bali midt i Københavns mest hippe kvarterer i gåafstand til Rådhuspladsen, Tivoli og Søerne. Forlad den trafikerede vejs betongrå asfalt – kom med en tur i jungens frodige oase, hvor Manon Les Suites lægger op til mindeværdige lejligheder. Nyd en frokost eller en middag i de betagende omgivelser, når du finder vej til husets gennemførte rooftop restaurant. 

 

Rooftop og fransk bistro-stil med omtanke

Restauranten ligger på hotellets rooftop med en billedskøn udsigt over byens tage og søerne. Køkkenet serverer en kombination af franske bistroinspirerede retter og deres egne signaturfavoritter. Sæt tænderne i sprøde blæksprutteringe, gedeost med blåbær, rødbedecarpaccio og meget mere. Alle retterne er økologiske og/eller bæredygtigt fremstillet og de egner sig både som enestående måltid eller som fælles deleretter til hele bordet. Komplimenter maden med Manon Les Suites udsøgte cocktails, herlige vine eller perlende øl. Uanset hvad du foretrækker, er der noget for enhver smag, og den generelle setting er uden sammenligning en af byens mest betagende.

 

En del af Guldsmedfamilien

Manon Les Suites er en del af Guldsmedens boutique Hoteller. En familieejet hotelgruppe som foruden deres eksklusive hoteller råder over tre restauranter i København; Bar Hva’Be’Har i forbindelse med Babette Guldsmeden i Bredgade, Café du Nord i forbindelse med Axel Guldsmeden og Manon Les Suites ved søerne i hjertet af København. Stedet har fået navn efter ejernes datter, Manon, på samme måde som Guldsmedens hoteller, Axel og Babette. Alle tre restauranter er mærket med det gyldne ”Ø”, som indikerer, at 90-100 procent af deres varesortiment er økologisk.

Book bord her ➤