Hjem » København » Fru Nimb – 1495.00 DKK

Fru Nimb – 1495.00 DKK

Fru Nimb
1495 DKK + gebyr

Fru Nimb

Vesterbrogade 3
1630 København V

Menu

Sig farvel til 2019 med manér med Fru Nimbs udsøgte nytårsmenu, der byder på nytårsklassikere som torsk og oksemørbrad – dog nyfortolket en smule. Aftenen sluttes af med byens flotteste nytårsfyrværkeri i Tivoli.

Middagen starter kl. 19.00 til 23.00

Menu

1. ret

 • Velkomstsnacks
  NV Deutz Brut Champagne

2. ret

 • Hummer & agurk
  Kaviar, citronmayonnaise og sprød rug
  2018 Chablis Vaudon, Joseph Drouhin, Bourgogne

3. ret

 • Rimmet torsk & citrus
  Madagaskarpeber, sennep og peberfrugt
  2018 Sancerre Les Bouffants, Domaine de la Garenne, Loire, Frankrig

4. ret

 • Oksemørbrad & kroket
  Trøffel, confiterede løg og kartoffelpuré
  2016 Chateauneuf du Pape, Domaine de la Consonniere, Rhone, Frankrig

5. ret

 • Chokoladekage & vaniljeis
  Chokolademousse, kirsebær og knas
  Graham´s 10 years old tawny, Douro, Portugal

Fyrværkeri og champagne
Herefter er der mulighed for at fortsætte aftenen i Nimb Bar.

Pris per person 1.495 kr. inkl. vinmenu og entré til Tivoli ex billetgebyr

Dronningens nytårstale i Nimb Bar
Start nytårsaften med manér med et glas perlende champagne og Dronningens nytårstale i Nimb Bars smukke omgivelser. Køb billet HER 


Om Fru Nimb

Fru Nimb har for længst knækket koden til smørrebrød, som en og samme tid er traditionelt og nyskabende. Gå ind fra Bernstorffsgade eller kombiner restaurantoplevelsen med en tur i Tivolis smukke have.

 

Forlystelser og fristelser

En tur i Tivoli er lig med mange ting. Forventningens glæde, suget i maven og duften af popcorn og nylavede vafler. Synet af en ensom ballon, der flyver til himmels, klokken der ringer ekstra tur og rabalder fra smadret porcelæn i Det Muntre Køkken. Nå ja, så er der de mange restauranter, som med glæde står klar til at trække stolen ud for dig, når du trænger til en pause fra karusseller og candyfloss.

 

Smørrebrød; højt belagt med kærlighed

Fru Nimb er et af dem. Med en perfekt beliggenhed ud til Plænen byder de indenfor i smukke omgivelser og højtbelagte højdepunkter på menukortet. Her er de hverken karrige med silden eller sparsomme med pynten, så du kan roligt stemme forventningerne højt, når du tager plads.

Fokus ligger på madens grundlæggende byggesten: De gode råvarer som er hentet lokalt, og som er økologiske hele vejen igennem.

Om aftenen er luksusrugbrødsmaden skiftet ud med lune middagsretter, som ligeledes også er kreeret med faglig stolthed og stor kærlighed til velsmag.

 

Arven efter Louise Nimb

Stedet har fået sit navn efter Louise Nimb, som var en ægte foregangskvinde, da højtbelagt smørrebrød fik sit indtog i Danmark. Sammen med sin mand Vilhelm drev hun i slutningen af 1800-tallet flere forskellige restauranter i København. Derudover var hun også en af tidens mest betydningsfulde kogebogsforfattere. På en af restauranterne udviklede hun og overtjener Emil Bjørn det, vi i dag kender og elsker som godt dansk højtbelagt smørrebrød. Selvom Fru Louise for længst er gået bort, lever hendes ånd endnu i bedste velgående, og på Fru Nimb gør de kunsten efter ved at servere den slags smørrebrød, du aldrig glemmer.

 

Fredagsrock på første parket

I sommersæsonen kan du med rette kombinere dit besøg hos Fru Nimb med havens populære Fredagsrock koncerter på plænen. Scor de bedste pladser med udsigt til scenen og fejr weekendens begyndelse med sprøde toner og lækre anretninger. Hold øje med deres hjemmeside for løbende events.

Book bord her ➤