Hjem » København » Bar hva’behar – 895 DKK

Bar hva’behar – 895 DKK

Bar hva'behar
895 DKK + gebyr

Bar hva'behar

Bredgade 78
1260 København K

Menu

Fejr Nytårs Aften i Dronningens baghave på hotel Babette Guldsmeden!
Her får du serveret en fantastisk 6-retters middag og derudover tilbyder vi 3 mulige tilkøb, som kan gøre aftenen endnu mere magisk. De er som følger: 

Del 1:
17.30 - 18.45 (Tilkøb)
Start aftenen med Blinis m/ tang kaviar, trøffelpopcorn og et glas bobler imens vi ser til Dronningens nytårstale kl. 18.00.

Pris = 125 DKK pr. Person (ex billetgebyr) 

Del 2:
19.00 - 23.45
Vi serverer en lækker 6-retters middag bestående af:
- Østers m / limegranité
- Kammuslinger m / friske figner
- Pandestegt torsk m / rødbedercarpaccio
- Oksetartar m / trøffelspåner
- Sassy citron slush
- Brownie m / is  
- Espresso martini

Pris = 895 DKK pr. Person. (ex billetgebyr)
Vegansk menu er selvfølgelig en mulighed - venligst efterlad en kommentar i kommentarfeltet hvor mange vegansk menuer i ønsker 

  • Tilkøb Vinmenu =  275 DKK pr. Person. (ex billetgebyr) 


Del 3:
23.45 - 00.30 (Tilkøb)
Nytårs fyrværkeri! Hvis du er hurtigt ude, kan du sikre dig et spot på vores smukke tagterrasse og nyde fyrværkeriet over byens smukkeste tårne inkl. Marmorkirken og selveste Amalienborg. Incl. et glas champagne og kransekage.
Pris = 125 DKK pr. Person (ex billetgebyr) 


Om Bar hva'behar

Du finder Bar’Hva’Be’Har på en af Københavns mest mondæne adresser, Bredgade 78. En hyggelig restaurant og bar, som er beliggende i forbindelse med Hotel Babette Guldsmeden overfor Kastellet.

 

God stemning i byens hjerte

Her er stemningen til at tage og føle på, og den sniger sig ind på dig, så snart du træder ind ad døren. Den centrale beliggenhed nær de mange smukke københavnske attraktioner gør, at rummet ofte summer af flere forskellige sprog og nationaliteter. Glade mennesker på rejse blander sig med imødekommende personale, som med det samme byder dig velkommen. Alt på menuen er økologisk og/eller bæredygtigt fremstillet, og stedet har fået tilkendt det officielle Gyldne Ø. Mærket indikerer, at 90-100 procent af stedet mad og drikke er økologisk.

 

Kombination af fransk bistro og signaturfavoritter

Køkkenet er en kombination af franske bistroinspirerede retter og husets egne signaturfavoritter. Alle retter er perfekte både til én, men også som deleretter omkring bordet. Sæt tænderne i sprøde blæksprutteringe med hjemmerørt mayo, som ikke uden grund bryster sig af at være nogle af byens bedste. Ydermere byder menukortet blandt andet også på gedeost med blåbær, rødbedecarpaccio drysset med frø, og har du endnu ikke smagt en kylling, som smelter på tungen, så er du kommet til det rette sted. Nyd en drink i baren, før du spiser i en af de romantiske afkroge af den hyggelige restaurant. Når vejret er til det, er du også velkommen til at tage plads i den smukke, brostensbelagte gårdhave.

 

En del af Guldsmedfamilien

Bar’Hva’Be’Har er en del af Guldsmedens boutique Hoteller. En familieejet hotelgruppe som foruden deres eksklusive hoteller råder over tre restauranter i København; Bar Hva’Be’Har i forbindelse med Babette Guldsmeden i Bredgade, Café du Nord i forbindelse med Axel Guldsmeden og Manon Les Suites ved søerne i hjertet af København. Stedet har fået navn efter ejernes datter, Manon, på samme måde som Guldsmedens hoteller, Axel og Babette. Alle tre restauranter er mærket med det gyldne ”Ø”, som indikerer, at 90-100 procent af deres varesortiment er økologisk.

Book bord her ➤