Hjem » København » 108 – 2750 DKK

108 – 2750 DKK

108
2750 DKK + gebyr

108

Strandgade 108
1401 København K.

Menu

Nytårsaften 2019 
Vi byder velkommen til en brag af en nytårsaften på 108!
Vi forsikrer jer om, at I nok skal komme i nytårsstemning efter en aften på 108,
hvor I lader os om det hele!
I sætter jer bare ned og lader jer underholde!

Nytårsmenuen bliver offentliggjort på vores hjemmeside 

I 10 serveringer tilbyder vi et måltid bestående af blandt andet østers, kammuslinger, sæsonens grøntsager, kaviar og trøffel.

Program:
Velkommen mellem 18:30 – 19:30
Champagne

10 serveringer

5 forskellige

vine
Kaffe/te, avec og petit fours

Pris per person kr. 2.750,-
 

Restauranten lukker kl. 23.00, så vi er sikre på at I har tid til at finde den fest, I gerne vil deltage i.


Om 108

Restaurant 108 ligger på Christianshavn for enden af Strandgade. 108 finder inspiration i den store udvikling, der har fundet sted på den danske restaurantscene i løbet af de sidste 10 år. Ambitionen er at udforske og skabe essensen af en urban restaurant, der er tæt på naturen og gårdene uden at miste forbindelsen til storbyens stemning.

Nomas lillebror

108 er også kendt som Nomas hverdagsrestaurant. Stedet byder på mange af de smagsoplevelser, som man kender fra Noma, men med et prisleje i den mere overkommelige ende, så man kan spise et par retter uden at betale tusindvis af kroner.

Køkkenet bliver som udgangspunkt lokalt, men med smagen i fokus. Er der brug for mere eksotiske ingredienser, så ryger disse også på tallerknen for at sikre den ideelle smagssammensætning:

”Vi tager helt klart udgangspunkt i de lokale råvarer og arbejder som Noma meget tæt sammen med landmændene. Men der er ikke nogen nedskrevne regler. Hvis vi har lyst til at bruge noget, der kommer fra uden for Nordens grænser, som f.eks. japansk tang eller citrusfrugt, gør vi det” siger køkkenchef Kristian Baumann.

Folkelig restaurant

”108 skal være et sted, hvor familier kan mødes på en mandag til en hurtig middag, og hvor venner kan sidde en hel fredag aften for at udforske vores menukort. I sidste ende er vores mål at bidrage til de fantastiske traditioner der er udviklet her i byen i løbet af de sidste ti år og være med til at præge københavnerkøkkenet fremover.” fortæller Kristian Baumann.

Kristian Baumann

Køkkenchefen på 108 er Kristian Baumann, der tidligere har arbejdet på blandt andet Relæ, 1. th og Noma. Han styrer køkkenet med hård hånd, men henter da også lidt spaaring fra noma-kokken René Redzepi i ny og næ:

”Jeg bruger René som en slags second opinion, det er ikke sådan, at han ligefrem skal godkende det, jeg laver”, fortæller Kristian Baumann.

Resten af teamet bag 108 er restaurantchefen Jacob Møller, der siden 2013 har fungeret som assisterende restaurantchef på Noma, direktør Thomas Østergaard Bagge, tidligere Booking Manager på Noma, og naturligvis et hav af talentfulde kokke og tjenere. 

Book bord her ➤