Hjem » Aalborg » Struktur Restaurant & Cocktailbar – 1195 DKK

Struktur Restaurant & Cocktailbar – 1195 DKK

Struktur Restaurant & Cocktailbar
1195 DKK + gebyr

Struktur Restaurant & Cocktailbar

Vesterå 4
9000 Aalborg

Menu

Skyd nytåret ind med en unik aften på Struktur

Nytårsaften på Struktur byder på champagne, cocktails, masser af god vin – og selvfølgelig en menu med alle de bedste råvarer.

Vi byder velkommen med snacks & champagne til dronningens nytårstale klokken 18.00.

Herefter venter vores fantastike 5-retters nytårsmenu med lækre råvarer som hummer, pighvar, due, kalvemørbrad & chokolade, og afstemte vine til maden udvalgt af vores sommelier.

Når klokken nærmer sig midnat serverer vi champagne & kransekage til det fantastiske fyrværkeri på havnen.

Cocktailbaren er naturligvis åben for spisende gæster hele aftenen til klokken 03.00.

 

Nytårsmenu inkl vinmenu kr. 1895,- 
Nytårsmenu uden vinmenu kr. 1195,- 


Om Struktur Restaurant & Cocktailbar

Dennis Juhl og Frederik Østeraa fra Textur er teamet op med Thorsten Stevnhoved, indehaver af Café Vesterå, for at få sat Struktur på Aalborgensernes læber. Den 15. marts 2019 slår de dørene op til deres nye madmekka, hvor mangfoldighed, god mad og lækre cocktails er hovedingrediensrne.

 

Et Dream Team af en trio

Restaurant Struktur er beliggende i det forhenværende Studie 4 i Vesterå. Lokalerne har fået en gennemgribende forvandling, og de tre medstiftere danner tilsammen lidt af et dream team indenfor restaurationsbranchen. Dennis Juhl fik i efteråret 2018 titlen som Årets Kokkeprofil, og sammen med makkeren Frederik Østeraa har de med deres første fælles restaurant, Textur, fået printet sig ind i byens bevidsthed.

Thorsten Stevnhoved har i 15 år drevet Café Vesterå, som i dag er en af byens frontløbere, når det kommer til restaurationer.

Med hver deres erfaringer at stække på er der ingen tvivl om, at Restaurant Struktur vil bane sig en lys vej frem i Aalborgs byliv. Fælles for både Textur og Café Vesterå er den mangfoldighed, der præger stederne. Et kendetegn, som de har tænkt sig også at videreføre til Struktur.

 

Mangfoldighed som nøgleord

Struktur har åbent alle ugens dage både til frokost og aften. Smag på stedets brede a la carte-kort, som er kreeret på baggrund af stifternes egne favoritter. Mangfoldighed er nøgleordet i restaurantens manifest, som blandt andet bygger på kvalitet i topklasse til fornuftige priser. Med dét er ambitionen også at tiltrække sig et vidtfavnende publikum. Struktur skal være stedet, hvor forretningsmænd, studerende og alt derimellem kan komme og spise frokost, nyde et godt glas vin eller spise en middag.

Priserne på retterne ligger fra 75 kroner og op efter, så det er muligt at blive mæt uanset tyngden på din tegnebog. Struktur er hverken fint på den eller overambitiøs – de er et bevis på, at god mad sagtens kan være hverdagskost.

 

Den perfekte weekend

Som bekendt er morgenmaden dagens vigtigste måltid. Derfor skal du som gæst hos Struktur også kunne mærke, at der er lagt lige så meget energi og omtanke bag morgenmåltidet, som der er i aftenmenuen. Netop dét er tanken bag deres morgenmenu, som serveres fredag til søndag. Den består af hele ni retter, som kommer ind ad tre omgange. Med hver servering kommer også et glas saft. Den perfekte måde at runde ugen af eller begynde weekenden på.

Drikkekortet har foruden fantastiske vine også et øget fokus på lækre cocktails. Når tallerkenerne er vasket af efter aftenrykket, fortsætter baren med at servere gennemtænkte cocktails til ud på de sene nattetimer. Og skulle sulten ramme dig, vil det være muligt at få en late night dinner helt frem til klokken 01.00 fra torsdag til lørdag.

Book bord her ➤